DOMESTIC |  THE RETREAT, PORTISHEAD

↵ BACK

A location hidden in plain sight probably best described this site when we were initially taken to it by the client, but what a site.  Previously occupied by a WWII wooden single storey structure set on  a concrete plinth, the plinth forming the only flat part of the site, accessed by a 1 in 4 track provided a fantastic opportunity and challenge to design a contemporary multilevel dwelling, with integral parking, new usable access road, and feature terraces maximising the outlook of the dwelling into the surrounding woodland. The property was built out by the owner employing Structural Insulated Panels – ‘SIPS’ – for speed, efficiency and cost savings attainable by this form of construction.

VIEW MORE Domestic PROJECTS

Wellfield Cottage

Willow Cottage

7A The Hill

Pin It on Pinterest